Logo

Jordbærmarmelade - Strawberry jam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mængde ca. 1 ½ kg
Tilberedningstid: 40 min. samt 3 dages trækketid.
 
2 kg jordbær
2 kg sukker
 
1. Tag stilken af jordbærene, skyl dem om nødvendigt og ryst vandet af.
2. Læg jordbær og sukker lagvis i en stor gryde.
Lad det stå tildækket i 24 timer.
3. Bring gryden langsomt i kog.
4. Lad attar gryden trække i 48 timer.
5. Bring gryden i kog igen, og lad den koge langsomt i 10-15 minutter.
6. Skum syltetøjet, hvis det er nødvendigt.
Køl det ned i 5 min. for at undgå, at frugten flyder ovenpå i krukkerne.
7. Rør et par gange i syltetøjet og fyld det på tørre, varme krukker.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her