Logo

Jordbærmarmelade med hyldeblomstsaft - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små jordbær

3 store hyldeblomstskærme

3 dl sukker

½ dl friskpresset appelsinsaft

geléringspulver til marmelade

 

Skyl og nip jordbærrene, klip stilkene af hyldeblomstskærmene helt inde ved blomsterne.

Læg jordbær og hyldeblomster lagvis med sukker i en gryde og hæld appelsinsaften på.

Lad bærrene trække ca. 2 timer.

Varm langsomt bærrene op til kogepunktet. Rør af og til.

Kog bærrene 2 minutter.

Bland geléringspulver med lidt sukker og rør det i. Kog endnu kort.

Hæld på glas og luk til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her