Logo

Jordbærmousse med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 gram friske jordbær
ca. 85 gram sukker (1 dl )
2 dl piskefløde
1 ½ dl cremefraiche
2 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
 
Skær jordbærrene i skiver.
Tag lidt af dem fra til pynt.
Drys resten med sukker (85 gram)
Lad dem trække 1 times tid.
Og fordel dem i portionsglas.
Pisk fløden stiv.
Rør creme fraichen op med sukker (2 spsk ) og vaniljesukker.
Vend flødeskummet i creme fraichen.
Hæld det over jordbærrene lige før serveringen.
Pynt med jordbær i skiver. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her