Logo

Jordbærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg skovjordbær
fuselfri snaps eller Cognac
1 dl flormelis
 
Skovjordbærrene renses, skylles eventuelt og fyldes i en beholder.
Fuselfri snaps eller cognac hældes på, så bærrene er dækket.
Beholderen dækkes godt til og står i 10 dage.
Derefter sies væden gennem et kaffefilter og røres med 1-2 dl flormelis efter smag.
Den sarte lyserøde drik kommes på en eller flere flasker, som proppes til og opbevares koldt i 6 måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her