Logo

Jordbærsorbet, nem

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g frosne jordbær
1 dl flormelis
1 ½ dl cremefraiche
 
Jordbær blendes og tilsættes derefter cremefraiche og flormelis.
Ønskes en sødere sorbet tilsættes lidt mere flormelis.
Fryses ca. 6-8 timer.
 
Tips: Man kan evt. lave eller købe en chokoladekage og skære nogle
tynde skiver sorbet is og pynte med lidt citronmelisse.
Alle typer frosne bær kan bruges, der skal man prøve sig lidt frem med
flormelissen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her