Logo

Jordbærtærte med mascarponecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mørdejsbund evt. med lidt citronskal i
225 g mascarpone
1,5 dl yoghurt naturel eller citronyoghurt
1 vaniljestang
25-50 g sukker eller flormelis
2 dl piskefløde pisket til blødt skum
jordbær
evt. flormelis
evt. jordbærsyltetøj fortyndet med vand og siet

Mascarponen røres sammen med yoghurten.

Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud og tilsættes mascarponen. Kom halvdelen af sukkeret i og rør rundt.

Smag til med sukker.

Flødeskummet piskes i.

Cremen fordeles i tærtebunden.

Jordbærrene lægges oven på cremen i et tyk lag.

Til sidst kan tærten drysses med flormelis eller pensles med det fortyndede og siede jordbærsyltetøj. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her