Logo

Jordnøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g usaltede jordnødder
1 tsk salt
1 spsk sirup
½ dl olivenolie

Jordnødderne ristes let på en pande med salt eller de ristes i ovn ved 150 º i ca. 20 minutter.
De køres gennem kødhakkeren et par gange til de har fået en flydende konsistens.
Jordnøddesmørret smages til med sirup og røres godt med olien. Smørret kommes på glas og bruges fx. istedet for smør på brødet.

Variationsmulighed: Man kan også bruge saltede jordnødder, men så skal der ikke tilsættes salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her