Logo

Jordskokke-panna cotta med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordskokke-panna cotta med stenbiderrogn


Sædvanligvis starter stenbiderrogn-sæsonen i februar, topper i marts og fortsætter frem til april. I disse måneder gælder det om at få spist den dejlige, danske kaviar. Her en nem og anderledes forret med stenbiderrogn.

 

# Ingredienser

400 g stenbiderrogn, renset

16 dildspidser

16 grønne umodne ferskner, købes syltede 


Panna cotta:

500 g jordskokker, skrællet og skåret i mindre stykker

50 g smør

4 dl mælk

1,5 dl fløde

5 blade husblas


Jordskokkechips:
2 jordskokker

vindruekerneolie


* Tilberedning 

Panna cotta:

1. Jordskokker koges møre i mælk, smør og fløde

2. Husblas'en opblødes i vand

3. Massen blendes og husblas'en røres ud heri

4. Sigt massen og hæld den i otte tallerkener. Lad den blive helt kold

 

Jordskokkechips:

1. Jordskokker skæres så tyndt som muligt, bedst på en mandolin eller med en kartoffelskræller

2. Skiverne friteres i olien ved 140 °C til de er gyldne, lægges på fedtsugende papir og drysses med salt

 

Anretning

1. Fordel et lag stenbiderrogn ud over hver tallerken og pynt med dild, ferskner og jordskokkechips.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her