Logo

Jordskokkepuré med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
300 g jordskokker
200 g kartofler
2 løg
Olivenolie
1 dl røgede mandler (købes røgede hos velassorterede grønthandlere)
½ liter grønsagsbouillon/vand
1 dl magert surmælksprodukt (kan udelades)
Salt, peber
 
Skrub iordskokkerne, skræl kartoflerne og skær begge grønsager i grove stykker. Hak løgene groft.
Sauter løg, jordskokker og kartofler i en anelse olivenolie, til de får lidt gyldne kanter.
Tilsæt bouillon/vand og lad suppen koge ½ time, til grønsagerne er møre.
Tilsæt de røgede mandler og stik stavblenderen i gryden.
Er suppen for tyk, tilsættes evt. lidt mere bouillon/vand.
Rund af med 1 dl magert surmælksprodukt som yoghurt eller fromage fraiche ....nej det skriver vi altså ikke.
Men husk, suppen må ikke koge efter tilsætning af det unævne­lige!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her