Logo

Jordskoksalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg jordskokker
½ kg blandede peberfrugter i strimler
1 bk. rucolasalat
½ dl hvid balsamico
½ dl nøddeolie
½ bdt purløg

Steg peberfrugterne i ovnen under dække, til skrællen kan tages af. Befri peberfrugterne for kerner og skær dem i ½ cm tykke strimler. Mariner peberfrugterne med olie, balsamico, salt, peber og fintsnittet purløg.
Vask jordskokkerne og snit evt. på maskine i tynde skiver.
Bland jordskokkerne med de marinerede peberfrugter.
Vend til sidst rucola i salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her