Logo

Jordskoksuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
75 g smør
500 g jordskokker
2 kartofler (store , melede)
10 dl hønsebouillon
salt og peber
1 kvist timian
5 dl mælk
lidt kørvel

Løget skæres i fine terninger og koges i gyldent smør nogle minutter. Skræl jordskokkerne, skær dem i tynde skiver og kom dem i gryden sammen med kartoflerne, ligeledes skåret i tynde skiver.
Hæld bouillonen ved, drys med salt, peber og timian og lad det koge ca.
30 min.
Pisk kraftigt i suppen, til rødderne er helt moset ud.
Rør mælken i og smag til. Varm suppen igennem.
Drys med fintklippet kørvel ved serveringen. (ikke fryseegnet)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her