Logo

Julebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 g gær
3 dl vand
1 spsk rapsolie
1 spsk akaciehonning
150 g yoghurt
300 g hvedemel
250 g durumhvedemel
2 tsk kardemomme
1 tsk salt
Kold kaffe
Perlesukker til topping
 
Gæren røres ud i det håndlune vand.
Herefter tilsættes rapsolie, akaciehonning og yoghurt.
Hvedemel, durumhvedemel, kardemomme og salt blandes først, inden dette røres i.
Dejen æltes godt igennem og hæver under klæde i en time.
Herefter formes dejen til et brød og hæver igen under klæde i ½ time.
Inden brødet bages, pensles med kold kaffe og drysses med perlesukker.
Brødet bages ved 225ºC de første 10 minutter og 190ºC nederst i ovnen de sidste 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her