Logo

Julebryg-sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store marinerede silde-fileter
1 porter
1 sneøl/julebryg
100 g brun farin
jule-krydderier
stjerneanis
kardemomme
nelliker
kanelstænger
hasselnøddeflager/mandelsplitter

Bring øllene i kog og tilsæt brun farin.
Smag evt. til med lidt balsamico.
Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold. Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne.
Lad retten "trække" i minimum 24 timer.
Holdbarhed: hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her