Logo

Julepoussin, farseret med kalv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rensede poussiner
150 g hakket kalvekød
½ finthakket løg
½ tsk muskatnød
1 æg
salt
peber
1 dl sødmælk
2 skiver franskbrød uden skorpe.
2 pigeon æbler, skåret i både
2 spsk honning
2 skrællede bagekartofler i mindre stykker
1 æg
1 dl sødmælk
salt
peber
¼ bdt finthakket persille
25 g smør
2 dl rødvin
2 dl hønsebouillon
3 knuste enebær
Maizena

Kartoflerne sættes over. Brødet skæres i tern og udblødes i mælken. Farsen røres sammen med løg, muskat, æg, samt det udblødte brød. Krydres med salt og peber. Farsen fyldes i poussinerne. Poussinerne stilles i en bradepande og steges i ovn ved 180°C i ca. 40 minutter sammen med bouillon, enebær og rødvin. Vandet hældes fra kartoflerne og disse moses med æg, sødmælk, salt, peber og finthakket persille. Fyldes i smurte cocotter og bages herefter i ovn ved 180°C i ca. 15 min.
Når poussinerne næsten er færdige sigtes væden over i en gryde. Bouillon koges ind til ca. 3 dl og jævnes evt. med lidt Maizena.
Smages til med salt og peber. Æblebådene varmes igennem sammen med honning på en pande sammen med lidt smør

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her