Logo

Julepunch med hedvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 glas)
1 flaske hvidvin
5 nelliker
1 lille stykke kanel
lidt revet muskat
saft af 1 appelsin
saft af en citron
sukker efter smag
1 glas rom
1 appelsin i skiver

Vin, krydderier og saft varmes op til lige under kogepunktet.

Smag til med sukker, punchen skal ikke være særlig sød!

Når sukkeret er opløst hældes rommen i.
Punchen serveres straks med appelsinskiver i glasset.

Tips: Du kan også lave denne punch børne- og bilistsikker uden alkohol med ugæret druesaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her