Logo

Juleskinke tysk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 letsaltet, letrøget skinke
1 porre
1 bdt Persille
2 kviste timian
2 laurbærblade

Kog skinken i rigeligt vand. Når den er kogt op smid vandet væk, kog den i et nyt hold. Skum når den koger og kom urterne og krydderierne ved. Kog cqa. 45 minutter pr. kilo kød.
Tag skinken op, skær sværen af og puds skinken ren for overflødigt fedt. Læg den i en bradepande og rør:
1 æggeblomme
2 spsk stærk fransk sennep
1 spsk mørk sirup
1 spsk Maizenamel

sammen og smør den på overfladen af skinken som derefter drysses med rasp og stikkes rigeligt med hele nelliker.
Derefter kommer skinken i en 225º varm ovn, indtil overfladen er gylden og sprød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her