Logo

Juliennesuppe - grønsagssuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 3 min. - Alm. gryde: 20 min.

# Ingredienser

50 g smør/margarine
2 porrer/løg, i tynde ringe
3-4 kartofler, skrællede, groftrevne
2 gulerødder, skrællede, groftrevne
¼ hvidkål/spidskål, fintsnittet
1-2 persillerod/pastinak, skrællet, groftrevet
2 l vand
salt
Ved serveringen: 1 bdt persille, hakket

* Tilberedning

Smelt fedtstoffet i gryden og svits grønsagerne heri.
Tilsæt kogende vand, anbring låget på gryden.
Trykkog 3 minutter - afkøl hurtigt.
Smag til med salt og drys persille over ved serveringen.

Tips:
Man kan undlade at svitse grønsagerne. I så fald kommes alle ingredienserne i gryden på en gang, og der trykkoges 4 minutter.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her