Logo

Juliennesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
2 løg
2 gulerødder
2 kartofler
1 persillerod
½ selleri
1 ½ l. hønsekødbouillon
50 g smør
persille

Forslag til andre grønsager:
peberfrugtringe
blegselleri
champignon
ærter
forskellige slags kål

Grøntsagerne gøres i stand. Løgene pilles og hakkes småt.
Skræl gulerødder, kartofler, persillerod og selleri.
Riv dem på den grove side af råkostjernet.
Skær rod og top af porrerne, gem det sidste.
Skær porren i smalle ringe.
Så laves en suppevisk af porregrønt, persillestilke og selleritop, som ombindes med ufarvet bomuldsgarn.
Smørret smeltes i en gryde og de findelte grønsager svitses heri.
Bouillon og suppevisk tilsættes.
Læg låg på, lad suppen koge i ca 15 min.
Suppevisken tages op, suppen skummes og smages til med salt og peber.
Andre krydderier kan efter smag tilsættes.

Suppen serveres rygende varm, evt pyntet med friskhakket persille.
Flutes eller groft brød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her