Logo

Kålrouletter i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkålshoved
2 dl vand
salt
½ kg kødfars
50 g smør
hvedemel

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær de største kålblade af og kog dem nogle minutter i vand, så de er bøjelige. Rul dem op over et par skefulde kødfars. Hold rouletterne sammen med kødnåle eller bind med snor. Kom dem i stegesoen Hæld vand ved og drys salt og peber på. Læg nogle smørklatter oven på rouletterne. Steg dem ved 225 º i ca. 45 minutter. Suppen kan evt. jævnes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her