Logo

Kålsalat - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g hasselnødder, i flager
150 g kyllingeinderfileter
salt
groftkværnet peber
3 appelsiner
400 g kål, fintsnittet (gerne en blanding af rød-, spids- og grønkål)
150 g fromage blanc
1 spsk grov sennep
1 spsk ahornsirup
¼ dl appelsinsaft

Rist hasselnøddeflagerne gyldne på en tør pande.
Steg kyllingeinderfileterne 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og groftkværnet peber og skær dem i skiver, eller brug rest kylling fra aftensmaden.
Skær skrællen af appelsinerne og skær dernæst fileterne fri af hinden.
Bland kålen med appelsinfileter, kylling og hasselnødder.
Rør fromage blanc sammen med sennep, ahornsirup og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
Server dressingen til salaten sammen med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her