Logo

Kødboller fra Napoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse herligt velsmagende kødboller er rigtig gode til natmad, receptioner eller hvor du har brug for en buffet til fx din fødselsdag eller lignende.

250 magert oksefars (max 8%)
1 løg
1 fed hvidløg
40 g rasp
40 g sorte oliven
frisk oregano (1 tsk tørret)
1 spsk frisk persille
olivenolie

Start med at blande farsen med det revne løg, det finthakkede hvidløg, rasp, de finthakkede oliven, det hakkede krydderurter og salt og peber.
Form en teskefuld af den blandede fars til små kugler som du triller mellem dine våde håndflader. Steg kuglerne i olie på en stegepande til de er godt brune. De er færdige når de er faste at mærke på.
Du kan lave farsen i forvejen, køle den ned eller fryse den. Du kan også stege kødbollerne i forvejen, køle eller fryse dem og varme dem igennem i en ovn ved 150ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her