Logo

Kødgryde med karry - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket svinekød 8-10%
1 spsk karry
2 æbler i tern
2 hakkede løg
2 spsk tomatpuré
2 dl fløde i flaske 9%
1 knsp. stødt ingefær
Salt, friskkværnet peber
½ bdt forårsløg, snittet

Brun kødet i en gryde uden fedtstof, til kødet skiller.
Karry, æbleterninger og løg svitses med nogle minutter.
Rør tomatpureen ud i fløden og hæld det i gryden.
Smag til med ingefær, salt og friskkværnet peber.
Lad det simrer under låg i ca. ½ time.
De sidste 10 minutter tilsættes snittede forårsløg.
Retten smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her