Logo

Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat og soja med Wasabi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. Kabayki af danske ål

152 g agurk
125 g skrællet kinaradise
2 spk.vineddike, gerne en risvinseddike
2 tsk sukker
100 g blandede spirer
1 bdt brøndkarse

2 spsk Japansk sojasauce
1 tsk wasabi eller frisk reven peberrod

2 dl Jasminris
4 dl vand
salt
evt. lidt vineddike

Læg Kabayakien på et fad med skinsiden opad. sæt den i ovnen ved 250°C. Giv den 2-3 min.
Vend den og giv den 1 min. mere.
Kabaykien er færdig og klar til servering, når sojasaucen bobler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her