Logo

Kaffekage fra Israel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æggehvider
70 g sukker
6 æggeblommer
70 g sukker
3 spsk portvin
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk frysetørret kaffe
2 dl kokos
¾ kop hakkede nødder (gerne valnødder)
ca. 75 g hakket mørk chokolade
2 ½ dl piskefløde
2 spsk sukker
1 tsk frysetørret kaffe

Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens det piskes helt stift.
Pisk æggeblommerne, sukker og lidt salt luftigt og bland det med
æggehvidesukkeret og de øvrige dele i opskriften.
Kom den blandede dej i en smurt springform og bag kagen ved 175°C i ca. 50-60 min.
Lad kagen køle af før den løsnes af formen.
Hæld forsigtigt en halv kop stærk kaffe over og lad kagen stå til næste dag.
Pisk fløden med sukker og frysetørret kaffe og fordel det over kagen.
Pynt med reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her