Logo

Kaiserschmarren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. mælk
3 æg
lidt salt
1 spsk farin
160 g hvedemel
1 spsk piskefløde
30 g rosiner udblødt i rom
60 g smør
1-2 tsk vaniljesukker
flormelis til pynt
 
Mælk, æggeblommer, salt, sukker og hvedemel røres godt sammen.
Fløden og de stiftpiskede æggehvider røres i.
Rosinerne vendes let i.
Halvdelen af smørret smelter på panden og halvdelen af dejen kommes på og brunes på den ene side.
Vendes som en omelet (hel hvis muligt) og bruner let på den anden side. Derefter skæres den let ud med to gafler i mindre stykker.
Vendes herefter kun kort på panden og lægges i serveringsfadet.
Den anden halvdel af dejen behandles ligeså.
Før servering strøs lidt vanilje efter smag og flormelis fint henover.
Serveres med frugtkompot.

 
Tips: Det er vigtigt at ikke hele pandekagen brunes på alle sider efter udskæring med gaflerne. Da den så mister sin lette og luftige konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her