Logo

Kakao-cappuccino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kakao-cappuccino


#

25 g smør
2 spsk kakao
8 dl skummetmælk
4 spsk sukker

Mælkeskum: 2 dl skummetmælk
Pynt: revet mørk chokolade

 *

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Tilsæt kakao under omrøring og bag det godt sammen.

Pisk mælken i og bring kakaoen i kog under omrøring.

Tag gryden fra varmen og tilsæt sukker. Smag til.
Mælke-skum: Kom de 2 dl mælk i en lille, tykbundet gryde og bring mælken i kog under kraftig piskning.

Hæld kakaoen i 4 kopper og fordel det varme mælkeskum i kopperne.

Drys kakao-cappuccinoen med chokolade og server straks.
Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her