Logo

Kalkun bagt med tomatragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ragouten er fuld af C-vitaminer fra de skønne tomater. Og det er ikke tosset, hvis du vil holde dine stresshormoner (og forbrændingshormoner) i balance.

600 g kalkunfilet

1 bundt frisk persille

4 fed hvidløg

1 bakke cherrytomater

3 tomater

½ aubergine

1 rødløg

4 stilke frisk rosmarin

2 spsk (oliven)olie

salt og peber

*

Skær en lomme i kalkunfileten og kom finthakket persille og 2 fed hakket hvidløg i lommen.

Kom cherrytomater og kvartskårne tomater, aubergine i tern og grofthakket rødløg i et ildfast fad.

Vend grønsagerne godt og grundigt med rosmarin, olie og 2 fed fintsnittet hvidløg i det ovnfaste fad.

Anbring kalkunfileten på toppen af ragouten.

Stil fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i 40 minutter.

Tag fadet ud af ovnen, skær skiver af kalkunen, og server den med grønsagsragouten.

Anret med en lækker blandet grov salat, fx frisk Bønnesalat med jordskokker.

Tips: Har du kalkun tilovers, kan du bruge den i en wrap eller sandwich til frokost dagen efter.

Ragouten er fuld af C-vitaminer fra de skønne tomater. Og det er ikke tosset, hvis du vil holde dine stresshormoner (og forbrændingshormoner) i balance.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her