Logo

Kalkun og nudler 19 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
400 g kalkunbryst
1 pose frosne wokgrønsager (750 g)
250 g nudler, ris- eller æg-
3 spsk soja
1 spsk majsstivelse
1 spsk olie
10 g ingefær
1-2 fed hvidløg
7 ½ dl grønsags- eller fjerkræbouillon
salt og peber
 
1 person:
100 g kalkunbryst
¼ pose frosne wokgrønsager (185 g)
65 g nudler, ris- eller æg-
¾ spsk soja
¾ tsk majsstivelse ¾ tsk olie
2 g ingefær
¼-1/2fed hvidløg
2 dl grønsags- eller fjerkræbouillon
salt og peber
 
Skær kalkunbrystet i strimler og mariner dem i soja og majsstivelse ca. 20 minutter.
Brun kalkunstrimlerne i en varm wok med olie og tilsæt finthakket ingefær og hvidløg.
Lad det stege et par minutter og spæd med bouillon.
Giv det et opkog og tilsæt grønsager og nudler.
Lad retten koge igennem 3-4 minutter og smag til med salt og peber.
Server straks med brød til.
 
Energi pr. portion: 1710 kJ/41 O kcal  Protein: 34,3% Fedt: 19,2% Kulhydrat: 46,5%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her