Logo

Kalkunfrikadeller med sennep og tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalkunkød
1 æg
2 spsk hvedemel
2 spsk dijonsennep
1 spsk tørret timian
50-70 g tørrede tranebær
1 løg
salt og peber
 
Hak løget fint og rør alle ingredienser sammen.
Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem som almindelige frikadeller til de er gennemstegte.
Den søde smag fra tranebærene og det stærke fra dijonsennepen supplerer hinanden virkelig godt og frikadellerne smager fantastiske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her