Logo

Kalkungryde med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk honning
25 g smør
350 g kalkunkød i terninger
2 spsk soyasauce
1 spsk sesamfrø
1 ½ dl vand
3 store kartofler
100 g ærter
Maizena
salt

Smør og honning brunes i en gryde.
Brun kødet lidt ad gangen og tag det over på en tallerken efterhånden.
Når det hele er brunet lægges det tilbage i gryden, tilsæt soya og sesamfrø og hæld vandet på.
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og bland dem i.
Læg låg på og lad retten simre i 30 min.
Kom de optøede ærter i og lad det koge i 2-3 min.
Jævn med Maizena rørt ud i vand og smag til med salt.
Server retten straks

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her