Logo

Kalkuntærte til mange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunkød i tern
10 porre
5 gulerødder
1 ½ l. mælk
15 æg eller 1 ½ dl past. æg
paprika
revet ost til pynt

Kalkunkødet svitses i en gryde med lidt olie.
Gulerødder rives og porrene skæres i tynde skiver og tilsættes
kalkunkødet, krydres med salt, peber og lidt paprika.
Fordeles i tærtebunden og overhældes med det sammenpiskede æg og
mælk, drysses med revet ost.
Bages ved 200°C i 20-25 minutter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her