Logo

Kallis brødæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl sødmælk,
8 æggebLommer,
125 g hvedebrød uden skorpe,
smør
frisk mynte.

Mælk og æggeblommer piskes sammen i en skål. Hvedebrødet skæres i tern og vendes i blandingen. Smørret kommes på en pande og smeltes.
Halvdelen af blandingen hældes på panden og retten bages under svag varme.
Kanten løses forsigtigt med en paletkniv.
Retten skal være gylden i bunden og helt fast. Derefter bages den anden halvdel af æggekagen. Anrettes med mynteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her