Logo

Kalv i dild - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 25-30 min. - alm. gryde: ca. 1 ½ time.

# Ingredienser

ca 1 kg kalvebryst eller bov
6 dl vand
Salt
½ tsk hel peber
250 g skalotteløg
50 g smør/margarine
4 spsk hvedemel
2 dl fløde
2 bdt dild, klippet

* Tilberedning

Kom kødet i gryden med koldt vand, salt og hel peber.
Trykkog 20-25 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt de pillede løg.
Trykkog yderligere 5 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Smelt fedtstoffet i en gryde, afbag med melet og tilsæt den kogende suppe og kog stuvningen igennem.
Spæd med fløden lidt ad gangen, til stuvningen er tilpas tyk.
Tilsæt dild og smag til med salt.
Skær kødet i skiver, læg det i et halvdybt fad med skalotteløgene og hæld saucen over.
Server kogte kartofler eller løse ris til.

Tips:

Hvis der anvendes små skrællede kartofler, kan de evt. koges i kurv oven over retten.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her