Logo

Kalv Vitello Tonnato

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g koldt braiseret eller kogt kalvekød

skyen
2 æggeblommer
2 dl olivenolie
150 g tunfisk
4 ansjosfileter
1 spsk kapers
1 spsk citronsaft
evt. tomateddike
salt
peber
1 grøn peberfrugt
1 tsk hakket kapers
lidt grøn mild chili
olivenolie

Pisk æggeblommerne seje med lidt citronsaft og lidt salt. Rør olivenolien i lidt efter lidt. Blend denne mayonnaise med tun, kapers og ansjosfilet'er. Smag til med kalvesky, peber, citronsaft gerne tomateddike og evt. salt.

Skær peber, hvidløg og chili i små tern. Hak kapers. Sauter ved svag varme i olivenolie. Krydr med salt og peber.

Skær kødet i tynde skiver , fordel skiver ne i et lag på et stort fad. Væd skiver ne med lidt af skyen. Lad skyen trænge ind i kødet. Fordel så et tyndt lag mayonnaise over. Garner med peberfrugtblandingen.
Dæk fadet med husholdningsfilm, lad det trække køligt et par timer, men endelig ikke længere.

Tomater skæres i stykker, koger til tæt kompot uden låg. Køler af. Blendes med god eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her