Logo

Kalvefilet med karry og bananer i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalvefilet
5-6 skiver røget spæk
1 tsk karry
4 bananer
citronsaft
       
Skær senerne af fileten og gnid den med salt og peber.
Læg den i den gennemfugtede stegeso / Römertopf.
Drys karryen over og læg spækskiverne over fileten, så den er helt
dækket.
Ved siden af fileten lægges de afskallede bananer, der er stænket med
citronsaft.
Steg karryfileten i 45 minutter til 1 time ved 250ºC.
Anvend evt. et stegetermometer, der skal vise 75ºC, når kødet er
færdigstegt.
Spækket fjernes, før fileten skæres for.
Skyen i gryden skal ikke jævnes.
Spis pommes frites eller løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her