Logo

Kalvefrikassé 25 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
750 g magert kalvekød i tern (5% fedt)
500 g gulerødder 4 porrer (500 g)
et par kviste timian
10 peberkorn
3 spsk majsstivelse
salt og peber
 
1 person:
185 g magert kalvekød i tern (5% fedt)
125 g gulerødder 1 porre (125 g)
1 kvist timian
2-3 peberkorn
ca. 2 tsk majsstivelse
salt og peber
 
Læg kødet i en gryde, hæld koldt vand på, så det lige dækker, og sæt det over at koge.
Fjern skum og tilsæt 1 tsk salt, timian og peberkorn.
Lad kødet simre ved svag varme i ca. 1 time.
Tag kødet op og si suppen over i en ren gryde.
Skær de rensede porrer i ringe.
Skær de rensede gulerødder i skiver eller tern.
Kog grønsagerne møre i suppen i ca. 10 minutter.
Jævn suppen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med salt og peber.
Vend kødet i og lad det bli­ve gennemvarmt.
Server med kogte kartofler eller groft rugbrød.
 
Tips: Et drys friskhakket persille giver prikken over i'et.
 
Energi pr. portion: 1616 kJ/388 kcal  Protein: 45,3% Fedt: 25,4% Kulhydrat: 29,3%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her