Logo

Kalvehjertegryde i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalvehjerter
125 g røget spæk
3-4 løg
2 ½ dl fløde
salt og peber
1 ds flåede tomater
hvedemel
kulør
små kartofler
ribsgele

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Befri hjerterne for årestammer og blod og skær dem i 1 cm tykke strimler. Spæk dem med strimler af det røgede spæk.

Skær løgene i tynde ringe og kom de flåede tomater uden væde sammen med hjertestrimlerne i stegesoen. Kom fløde, salt og peber ved. Steg retten ved 200º i ca. 1 ½ time.

Saucen kan jævnes med hvedemel og farves med kulør. Kan evt. smages til som vildtsauce.

Serveres med kartoffelmos eller som vildt med gele og brunede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her