Logo

Kalvehjerter i pikant sauce i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalvehjerter
salt
peber
2 enebær
125 g røget spæk
1 spsk smør
1 løg
2 ½ dl bouillon
1 ½ dl rødvin

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Spæk de rensede kalvehjerter. Gnid dem med salt og peber. Læg dem i stegesoen sammen med enebær, hakket løg og bouillon. Steg hjerterne ved 200ºC i ca. 1 ¾ time. Vend dem en gang under stegningen.

Smag saucen til rødvin. Den kan jævnes og farves med kulør.

Serveres med kartoffelmos eller pommes frites.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her