Logo

Kalvekoteletter Ronaldo + Hindbærroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvekoteletter Ronaldo + Hindbærroulade

Kalvekoteletter Ronaldo

4 store kalvekoteletter

3 spsk (oliven)olie

1½ spsk estragoneddike

2 fed knust hvidløg

¼ tsk friskkværnet peber

salt

4 spsk rasp

1 tsk rosenpaprika

smør

1 spsk koncentreret tomatpuré

1 spsk finhakkede oliven

Tilbehør: kogte kartofler, smørdampet spinat

*

Bank koteletterne noget ud med hånden og læg dem side om side i et fad.

Rør eller ryst olien sammen med estragoneddike, knust hvidløg, peber og salt.

Hæld marinaden over koteletterne og lad dem trække i 3-4 timer - vend dem nu og da.

Sigt rasp og rosenpaprika sammen og vend koteletterne heri.

Steg dem ca. 3 minutter på hver side i rigeligt brunet smør.

Rør imens 3-4 spsk smør sammen med tomatpuré og hakkede oliven og server det til koteletterne sammen med kogte kartofler og smørdampet spinat.

Madopskrift billede

Hindbærroulade

2 æg

1 æggehvide

75 g sukker

35 g kartoffelmel

1½ tsk bagepulver

2,5 dl piskefløde

250 g hindbær

flormelis

*

Pisk æg, æggehvide og sukker grundigt sammen og sigt kartoffelmel og bagepulver i.

Rør dejen sammen og bred den ud i en velsmurt rouladeform eller lille bradepande.

Bag den 5 minutter ved 225°C og vend den straks ud på sukkerdrysset papir.

Lad kagen blive helt kold.

Pisk fløden stiv og bred den på kagen.

Drys med de godt afdryppede hindbær og rul kagen sammen.

Læg rouladen med sammenføjningen nedad på serveringsfadet og sigt lidt flormelis over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her