Logo

Kalveragout i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalvebov uden ben
3-4 løg
250 g champignon
2 ½ dl rødvin
salt
peber
5 spsk bouillon
2 spsk smør
1 spsk hvedemel
1 ¼ dl fløde

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger og drys dem med salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof inden de lægges i stegesoen. Hak løgene groft og svits dem på panden. Hæld dem over kødstykkerne. Kom rødvin og bouillon i. Lad rettet småstege i 1 ½ time ved 200ºC Tilsæt fløde og champignon skåret i skiver. Lav en smørbolle af hvedemel og fedtstof og jævn skyen og kog den igennem i ca. 5 minutter.

Serveres med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her