Logo

Kalveschnitzel med squashsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveschnitzel med squashsalat

 

Rå squash er gode i salat, især i ganske tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller en ostehøvl til at høvle squashen i tynde bånd.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g kalveschnitzler (eller svinekød eller kalkun)

½ spsk smør og olie

 

Squash salat:

1-2 squash

2 spsk citronsaft

3-4 spsk olie

salt og peber

30 g ristede valnødder

2 spsk hakket persille og basilikum

 

Tilbehør: nye kartofler

*

 

Vask squashen og skær den i tynde lange skiver eller strimler med en kartoffelskræller eller en ostehøvl.

Pisk citronsaft sammen med olie, salt og peber og vend squashskiverne i.

Drys med hakkede, ristede valnødder og friske krydderurter.

Krydr schnitzlerne med salt og peber og steg dem på en varm pande med smør og olie 2-3 min. på hver side.

Giv nye kartofler til.

 

Kalveschnitzel med squashsalat

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her