Logo

Kalvetunge i sky med hjemmelavet salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 letsaltet, kogt kalvetunge
10 blade husblas
7 dl kalvebouillon
100 g champignoner
100 g aspargessnitter
100 g grønne bønner
1 portion italiensk salat

Oksetungen skæres i tynde skiver, der lægges i et fad.
Kogte champignoner skæres i snitter og lægges sammen med aspargessnitter og bønner som pynt.
Tungesuppen tilsat bouillonterninger og husblas anvendes til sky.
Den kolde suppe dryppes på pynten for at fæstne den.
Når skyen er stivnet, hældes resten af den kolde suppe over.
Tungen garneres med italiensk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her