Logo

Kammuslinger / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslinger
Hakkede, flåede tomater
Rød og grøn jalapeno-chili
Hakket hvidløg
Et skvæt tequila eller vodka.
Salt og peber.

Skær kammuslingerne over en gang. Hvidløg svitses i olie i en wok eller en gryde, kammuslinger ned i, svitses lidt. Hæld chilierne i og efter et par minutter kommer du sprutten i. Kog lidt med de hakkede tomater. Kom evt. lidt hønsebouillon i.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her