Logo

Kammuslinger med soya, ingefær, porrer og persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslinger med soya, ingefær, porrer og persillerod

4 store kammuslinger
3 spsk tamari
1 stykke frisk ingefær (som en valnød), i julienne
1 spsk smør
100 g porrer i julienne
100 g persillerod i julienne
4 blade bredbladet persille


Dup kammuslingerne tørre i køkkenrulle og vend dem i soya og frisk ingefær.

Lad dem trække i køleskabet i 1-2 timer.

Tænd ovnens grill. Smelt smørret og pensl et ildfast fad med lidt af det.

Læg kammuslingerne i fadet og pensl dem på oversiden med resten af smørret.

Gem væden fra kammuslingerne.
Stil kammuslingerne under ovnens grill i 2-3 min, til de har taget lidt farve.

Vend dem og grill endnu 2-3 min på den anden side.

Kom grønsagerne på en slip-letpande med væden fra kammuslinger og tamari og damp grønsagerne til væden er kogt væk.

Der skal stadig være bid i grønsagerne.

Anret grønsager med snittet bredbladet persille og læg kammuslingerne herpå.

 

Tamari er en japansk soyasauce. Den er knap så kraftig som kinesisk soyasauce. Kikkoman kan evt. bruges i stedet.


Grilltiden varierer efter kammuslingernes størrelse. Pas på de ikke bliver for faste og tørre.


Grønsager pr. person: ca. 50 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her