Logo

Kanapeer med æg og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive sandwichbrød
Smør
Salatblade
Ca. 4 hårdkogte æg
Ca. 3 spsk sort, dansk kaviar
Persille
 
Stik 9 kanapeer ud af det smur­te brød og læg et stykke salat­blad på hver.
Skær æggene i tynde skiver på tværs og læg tre på hver ka­nape.
Pynt med kaviar og en kvist persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her