Logo

Kanapeer med levermousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive sandwichbrød
Ca. 50 g god leverpostej
Lidt fløde
Cognac efter smag
1 stor skive syltet rødbede
9 små cornichoner (saltagurker)
Karse
 
Stik 9 kanapeer ud af brødet.
Rør leverpostejen lind som en mousse med fløde og smag den til med cognac.
Sprøjt levermoussen på kana­peerne og pynt med rødbede­strimler, cornichoner og lidt karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her