Logo

Kandiserede valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

500 g valnødder
2 ½ dl sukker
2 tsk kanel
¼ tsk fint salt
6 spsk skummetmælk
1 tsk vaniljesukker
 

* Tilberedning

Forvarm ovnen til 175 °C.
Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade.
Rist nødderne i 8-10 min. eller til de begynder at brunes.
Rør sukker, kanel, salt og mælk sammen i en gryde.
Varm det over middelhøj varme i ca. 8 min.
Fjern gryden fra varmen og rør vaniljesukkeret i.
Tilsæt valnødderne til sukkersiruppen og vend dem godt.
Læg valnødderne på en bageplade med vokspapir.
Herefter deles de enkelte nødder fra hinanden og tørrer på vokspapiret.
Hæld nødderne i lufttætte beholdere.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her