Logo

Kanelis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
85 g sukker
2 kanelstænger
3 dl mælk
2 ½ dl piskefløde

Pisk æggeblommer og sukker tykt.
Bræk kanelstængerne i mindre stykker, kom dem i mælken, der varmes op til kogepunktet og trækker i 4-5 min.
Tag kanelstængerne op og pisk lidt af den varme mælk med æggeblommerne.
Hæld det hele tilbage i gryden, og pisk cremen tyk over svag varme, men lad den ikke koge.
Sigt cremen ned i en skål, afkøl og bland den med den letpiskede fløde, og sæt derefter cremen i fryseren, til den er halvfrossen.
Tag cremen ud, pisk den igennem, sæt den tilbage i fryseren og gentag denne proces, når isen igen er halvfrossen.
Frys isen færdig, men flyt den over i køleskabet ½ time før serveringen, så den er nem at forme til kugler.
Servér med Fordrukne blommer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her