Logo

Kanelsnegle - vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
2 dl skummetmælk
75 g kvark 5+ eller Cheasy A-38
1 helt æg
1 æggehvide
2 tsk sukker
1 tsk salt
500-600 g hvedemel

Fyld:
1 stort syrligt æble, revet
3 spsk rørsukker
1 spsk kanel
1 spsk vanillesukker

 

Gæren udrøres i den lunkne mælk.

Sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiske æg tilsættes.

Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist.

Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 minutter.

Dejen slås ned og rulles ud på en melet bordplade.

Fyldet blandes og smøres ud på ⅔ af dejen.

Dejen rulles sammen til enpølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.

Pølsen skæres i ca. 2 cm tykke skiver, som lægges på en bageplade, som er beklædt med bagepapir.

Lad sneglene efterhæve lunt i 15 minutter.

Sneglene bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her