Logo

Kaningryde med sveskeblommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg kaniner 2 stk a 1,5 kg
2 løg
2 dl olie
1 dåse tomater eller 4 friske
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
½ bundt persille
20 smuttede let ristede mandler
1 dl jordnødder
20 sveskeblommer

Skær kaninerne i passende stykker.
Steg løgene let gyldne i olien og kom et laurbærblad i.
Tilsæt 4 velmodne, hakkede tomater eller en dåse tomater.
Læg kaninstykkerne ved og lad ragouten småkoge i ca 45 minutter.
Knus to fed hvidløg uden at pille dem først og findel dem i en blender sammen med persille, de smuttede let ristede mandler og en ½ dl vand. Efter 45 minutter tilsætter man blandingen fra blenderen, 2 tsk salt
og ½ tsk friskmalet peber og lader ragouten simre i endnu en halv times tid.
Kom jordnødder og sveskeblommer i en kasserolle med lidt vand og lad det småkoge i fem minutter.
Hæld vandet fra og kom blommer og jordnødder i kaningryden lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her